«Люди Майдану»  — спецпроєкт від Суспільного Дніпра  

«Люди Майдану»  — спецпроєкт від Суспільного Дніпра  

19 лис. 2021

21 листопада на Суспільному мовнику Дніпра до Дня Гідності та Свободи вийде спеціальний проєкт «Люди Майдану». Це історії тих, хто першими підтримали Революцію Гідності у своєму місті, брали активну участь у мирних акціях протесту та займали відверту проукраїнську та проєвропейську позиції. Вони розкажуть про свою внутрішню мотивацію, історії Майдану, яки стали певним рубіконом.  Зйомки уже розпочалися. Для цього головна режисерка Наталія Астратова та оператор Юрій Тинний спеціально створили тематичну студію, у якій частково відтворено атмосферу тих подій. 

Через 8 років після подій Революції Гідності герої проєкту «Люди Майдану» розкажуть, як склалося життя опісля. Ці історії можна буде побачити в ефірі всіх регіональних мовників Суспільного, відповідно й на телеканалі UA: ДНІПРО, а також  почути на хвилях Українського радіо Дніпра — керівниця групи радіо Ілона Шевченко готує з командою радіоверсію проєкту.  

В телевізійному ефірі програма «Люди Майдану» вийде 21 листопада, в радіоефірі — 22 листопада. Також історії можна буде подивитись на ютуб-каналі філії.

Телеканал UA: ДНІПРО та Українське радіо Дніпро разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільного мовлення

Дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.

Слухати UA: Українське радіо Дніпро можна на частотах: 

  • Дніпро — 87,5 FM
  • Нікополь — 106 FM,
  • Кривий Ріг — 90,4 FM,
  • Павлоград— 104,2 FM,
  • Орли — 99,2 FM

Онлайн радіомовлення на сайті філії.