У регіональному телеефірі Суспільного побільшає інформаційних випусків

У регіональному телеефірі Суспільного побільшає інформаційних випусків

1 лис. 2021

З 1 листопада регіональні телеканали Суспільного щобудня о 21:00 показуватимуть ще один випуск новин — з іншого регіону України. Він виходитиме у прямому ефірі, який одна з філій транслюватиме на всі інші.

Першими стартують команди Суспільного Чернігова, Буковини, Житомира, Полтави та Херсона. Загалом, інформаційні випуски виходять на регіональних телеканалах із понеділка по п’ятницю о 13:0015:0017:0019:00 (в межах програми «Сьогодні. Головне») та о 20:40. Оперативні новини — на сайті suspilne.media та діджитал-платформах Суспільного.

Принцип виробництва «одні для всіх», коли одна філія самостійно виробляє програмний продукт для спільної міжрегіональної платформи, дозволяє телеглядачу вийти за межі інформаційного простору окремого регіону та дізнатися про досвід мешканців інших областей України.

«З фокус-груп, які проводять наші колеги з департаменту стратегічного маркетингу, ми знаємо про бажання нашої аудиторії отримувати новини про життя в інших регіонах. До кінця цього року будемо працювати в такому форматі та, за умови позитивного відгуку, будемо планувати розвиток підсумкових блоків новин для сусідів на 2022 рік», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Новини Чернігівщини сьогодні в ефірі регіональних філій розповідатиме ведуча Суспільне Чернігів Анастаcія Лоза.

«Ми покажемо, що відбувається на Чернігівщині сьогодні всій Україні. Зокрема, про тайм-аут на підвищення тарифів на опалення у Чернігові, про підвищений попит на дрова серед населення, покажемо єдину школу в місті, де в “червоній" зоні продовжили навчання старшокласники, розкажемо про замінування будівлі міськвиконкому в Ніжині та про інші новини. Сподіваємося, наші історії будуть корисними всім українцям і допоможуть їм ухвалювати правильні життєві рішення»,  — говорить шеф-редакторка бюро новин Суспільне Чернігів Алла Скорик.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Регіональні команди Суспільного створюють телевізійний контент за принципами:

  • «одні для всіх» — коли одна філія самостійно виробляє програмний продукт для спільної міжрегіональної платформи;
  • «усі для всіх» — коли всі філії разом створюють спільний програмний продукт;
  • «самі для себе» — коли кожна філія працює над власним продуктом.