UA: ДНІПРО отримала нове обладнання для виїзних прямих трансляцій

UA: ДНІПРО отримала нове обладнання для виїзних прямих трансляцій

13 вер. 2021

Команда Суспільне Дніпро отримала повний комплект техніки, що дозволить здійснювати прямі включення та трансляції з місця подій. Це стало можливим завдяки проєкту «Комплексна технічна модернізація АТ "НСТУ"» від  Посольства США.

«Це найкращий інструмент для прямих включень в інформаційні програми та організації трансляцій. Важливий фактор — це підвищує спроможність самої філії й компанії загалом. Пристрої дають можливість Дніпровській філії включатися у власний ефір та ефір програм, що виробляються в центральній дирекції і в програми, які виробляються в інших філіях», — розповів технічний директор Суспільного мовника Юрій Бойчук.

Розпакування обладнання для Суспільне Дніпро

Продюсер Дніпровської філії Суспільного Влад Зінкевич зазначив, що нова техніка покращить якість та оперативність доставляння контенту: «Вже у ніч з 18 на 19 вересня відбудеться трансляція від UA: ДНІПРО для всіх регіонів, де будемо застосовувати нове обладнання і технології. Що це буде за нічне дійство — розповімо окремо. Цей технопарк значно підсилить команду новин, адже, як показав досвід кількох крайніх тижнів, у будь-який час, у будь-який момент може відбутися сенсаційна подія, яка потребуватиме оперативного включення з місця подій. Тепер ми це зможемо робити значно якісніше».

Нагадаємо, UA: ДНІПРО разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Фото — Анастасія Мантач