UA: ДНІПРО покаже фінальний етап змагань із мотокросу

UA: ДНІПРО покаже фінальний етап змагань із мотокросу

5 лип. 2021

10 та 11 липня UA: ДНІПРО та усі регіональні телеканали Суспільного покажуть наживо фінальні заїзди ІV відкритого етапу Чемпіонату України з мотокросу, який відбуватиметься у Чернівцях.

В суботу, 10 липня, з 12:30 розпочнуться по два фінальні заїзди серед представників залікових класів, мотоцикли 65 см3, Юніори 125см3, Юніори 250см3. Також цього дня змагатимуться представники класу «Хобі» (МХ1 та МХ2). 

У неділю, 11 липня, з 12:15 розпочнуться фінальні заїзди в інших змагальних класах, виступатимуть юні спортсмени (класи 50 см3, 85 см3). Далі глядачі Суспільного побачать виступи в найпрестижніших класах мотокросу — МХ2, МХ1. Це спортсмени, які мають звання кандидатів у майстри спорту, майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного розряду, і були призерами Чемпіонатів та Кубків України, інших змагань за останні три роки, переведені з «Хобі» МХ1/МХ2 і спортивним стажем мінімум 2 роки. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. На Дніпропетровщині це — телеканал UA: ДНІПРО та UA: Українське радіо Дніпро.

Дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.