Суспільне Дніпра — інформаційний партнер Міжнародного дня йоги у Дніпрі  

Суспільне Дніпра — інформаційний партнер Міжнародного дня йоги у Дніпрі  

2 лип. 2021

У Дніпрі відзначать Міжнародний день йоги. Суспільний мовник Дніпра – інформаційний партнер події. Про значення йоги у сучасному світі, можливості людського організму, усвідомленість життя, а також про Міжнародний день йоги та програму святкувань організатори події розкажуть в ефірі UA: Українське радіо Дніпро 2 липня о 12:15. Гості радіостудії: організаторка Міжнародного Дня Йоги в Дніпрі, представниця фестивалю «Аватар» Ольга Чайченко, керівниця однієї зі студій йоги у Дніпрі Людмила Камишан, інструктор хатха-йоги Світлана Осмоловська.  

Міжнародний День Йоги 2021 Дніпрі — унікальний фестиваль, грандіозний флешмоб і свято здоров’я — відбувається щороку з ініціативи India in Ukraine (Embassy of India, Ukraine).  З липня з 7:30 і до 22:00 відразу на семи локаціях відбуватиметься велике свято йоги.

«Новачки і досвідчені, молоді і зрілі йоги об’єднаються в цей день, щоб відчути цю особливу тонку і теплу йогичеську атмосферу під час спільної практики. А головне, ми об’єднаємося, щоб зацікавити ще тисячі і тисячі людей в цій майже чарівної, яка зцілює тіло і душу філософії.  Чим нас більше, тим правда краще. Краще для нашого суспільства, країни і світу в цілому», — вважає організаторка Міжнародного Дня Йоги в Дніпрі Ольга Чайченко та анонсує велике різноманіття подій, які очікують на учасників: — «Буде йога від провідних майстрів, авторів своїх методик і творців шкіл, масаж, чайні, мехенди, великий йога-маркет з одягом, хендмейдом, літературою, йога товарами і здоровий фудкорт. А на десерт  — крута музична програма, экстатики Денс і Йога дейтінг для самотніх сердець!» 

Крім того працюватиме дитяча локація, де юні йоги зможуть долучитися до заняття хатха-йогою, складання казок, арт-терапії та інших цікавих дій. 

Відео розповідь про Міжнародний день йоги у Дніпрі можна побачити у ранковому токшоу на UA: ДНІПРО. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. На Дніпропетровщині це — телеканал UA: ДНІПРО та UA: Українське радіо Дніпро.

Дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.