UA: ДНІПРО святкує день народження

UA: ДНІПРО святкує день народження

24 чер. 2021

24 червня виповнилось два роки, як «51 канал» отримав логотип Суспільного мовлення – UA: ДНІПРО. Префікс UA: — знак якості Суспільного та дотримання високих стандартів журналістики,  теле- і радіомовлення.   

Суспільний мовник на Дніпропетровщині – це телеканал UA: ДНІПРО та дві радіостанції Українського радіо: у Дніпрі та Кривому Розі. Це національний портал новин, подкасти, сторінки у соціальних мережах, та команда людей, закоханих у свою справу.  

«За два роки роботи із логотипом UA: ДНІПРО Суспільний мовник успішно склав іспит на професіоналізм, стресостійкість та незгасну жагу до творчості. За ці роки ми запровадили нові телевізійні та радіоформати, навчилися працювати в режимі локдану, підтвердили незаангажовану та об’єктивну журналістську позицію під час виборів, отримали визнання журі конкурсу професійної журналістики  «Честь професії», створили проєкти, які побачила вся Україна. Команда Суспільного мовника Дніпра дякує глядачам, слухачам та читачам за довіру», — каже продюсер UA: ДНІПРО Влад Зінкевич.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. На Дніпропетровщині це — телеканал UA: ДНІПРО та UA: Українське радіо Дніпро.

Дивитись UA: ДНІПРО можна в ефірі й онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах: