На пішохідному переході в Дніпрі автомобіль збив школяра (ОНОВЛЕНО)

14:47, 8 лис. 2019
 
На пішохідному переході в Дніпрі автомобіль збив школяра (ОНОВЛЕНО)

Близько 8-ї години ранку у Дніпрі на вулиці Будівельників, 26, біля школи №62 автомобіль Daewoo збив школяра на пішохідному переході. Про це повідомив Павло Карманов, речник патрульної поліції у Дніпропетровській області. За інформацією свідків аварії, водій Daewoo вирішив об’їхати затор по зустрічній смузі і збив дитину на пішохідному переході.

«Була ця ДТП на вулиці Будівельників, 26, біля школи, на пішохідному переході. Коли приїхали патрульні, дитину вже госпіталізували до 16-ї лікарні. Там були свідки, автомобіль знаходиться на місці, пояснили що, попередньо, переходила дитина проїжджу частину по пішохідному переходу і автомобіль здійснив наїзд на дитину, швидкість була невеликою. Після перевірки з’ясувалось, що водій раніше вже був позбавлений права керування, тому на нього склали адміністративні матеріали, далі вже працюють слідчі», – сказав Павло Карманов, речник патрульної поліції в області

Хлопчика доправили до обласної дитячої лікарні. Про це Суспільному повідомила Наталія Зборець, представниця пресслужби облдержадміністрації.

У дитини травма голови, батьки відмовилися від шпиталізації й забрали хлопчика додому. Лікування буде здійснюватись амбулаторно.