Поліція з’ясовує обставини пошкодження тролейбуса в Кривому Розі

15:13, 11 вер. 2019
 
Поліція з’ясовує обставини пошкодження тролейбуса в Кривому Розі

Правоохоронці Кривого Рогу встановлюють обставини випадку пошкодження громадського транспорту у Кривому Розі. Про це кореспондентам Суспільного повідомила Оксана Лєсонєн, речниця криворізької поліції.

Інцидент стався учора, близько восьмої вечора, у Тернівському районі. За словами правоохоронців, люди, які перебували у транспортному засобі, не постраждали.

«Я почула, як ніби щось впало на підлогу. Подивилася в дзеркало – пасажири мовчать, просто головами крутять, ані криків, ані паніки, ніякої реакції. Вийшла і запитала їх, а вони кажуть: «Це ще на Даманському сталося, наче обстріляли». Питаю: «Чому мовчали?», у відповідь: «Так ніхто ж не постраждав». Ось така реакція», – розповіла водійка тролейбуса КП «Міський тролейбус» Оксана Салімова.

10 вересня до поліції надійшло повідомлення від працівників тролейбусного депо про те, що невідомими особами було пошкоджене скло транспортного засобу. Зараз факт зареєстровано у порядку, передбаченим чиним законодавством. Працівниками поліції встановлюються усі обставини справи.

«Зараз відбувається демонтаж розбитого скла. Привезли скло, привезли клей. Машина вийшла з ладу на дві доби. Щодо збитків - два скла та відновлення - орієнтовно до 5 тисяч та ще дві доби простою, без виручки. Машина стоїть», – сказав начальник тролейбусної дільниці КП "Міський тролейбус" Сергій Ваколюк.

Це не перший такий інцидент у Кривому Розі. 14 та 19 серпня було пошкоджено два тролейбуси КП «Міський тролейбус»,  в обох випадках ніхто не постраждав.