У Кривому Розі до Дня незалежності організували захід на підтримку «Сонячних дітей Криворіжжя» (ВІДЕО)

15:22, 24 сер. 2019
 
У Кривому Розі до Дня незалежності організували захід на підтримку «Сонячних дітей Криворіжжя» (ВІДЕО)

Сьогодні, у Кривому Розі, з нагоди Дня незалежності України організували благодійний захід на підтримку «Сонячних дітей Криворіжжя». Охочі мали можливість взяти участь у майстер-класах, конкурсах та благодійному аукціоні, який влаштували у парку Мершавцева. Участь в акції взяла Яна Іванова, фіналістка конкурсу «Міс Україна 2019».

Денис та Лариса вже не вперше беруть участь у заходах, спрямованих на підтримку «сонячних дітей». Зокрема сьогодні, Денис планує станцювати хіп-хоп та пригостити гостей «сонячною кавою».

«Каву робить, танцювати… хіп-хоп», — каже Денис Гроц.


Професійні візажисти та стилісти попрацювали над образом Лариси, яка мала можливість приміряти корону переможниці конкурсу краси та сфотографуватися на згадку із Яною Івановою, фіналісткою цьогорічного конкурсу «Міс Україна 2019».

«Хочу допомогти нашим сонячним дітям, які мають синдром Дауна. Організувати такий захід та зібрати кошти для приміщення, де вони будуть навчатися та розвиватися. Це мій перший досвід. Мені дуже цікаво. Очікую на позитивний результат, тому потрібно допомагати таким дітям», — говорить Яна Іванова.

 
За словами Наталі Мельничук, голови організації «Сонячні діти Криворіжжя» отримані від благодійного заходу гроші направлять на облаштування майбутнього соціального простору для дітей та молоді з синдромом Дауна. Зараз закінчили зовнішній ремонт, щоб розпочати ремонт усередині будівлі потрібно близько тридцяти тисяч гривень для виконання робіт з водовідведення.

«Для того, щоб розпочати роботи всередині нам потрібно майже 30 тис. гр.. для виконання робіт з проведення системи водовідведення. Плануємо ці роботи провести до початку холодів. Дуже багато людей відгукнулося і надали нам лоти на цей захід. Усі лоти були надані як допомога і ми не вимагаємо від людей сплачувати справжню ціну, головне участь та посильна підтримка», — розповіла Наталія Мельничук — голова ГО «Сонячні діти Криворіжжя»