У Кривому Розі зареєстрували тисячний "шлюб за добу" (ВІДЕО)

18:47, 23 сер. 2019
 
У Кривому Розі зареєстрували тисячний

Сьогодні криворіжці Наталія та Андрій Бранько стали тисячною парою, яка зареєструвала “шлюб за добу” з початку старту проєкту Мін’юсту у Кривому Розі. Цей сервіс дозволяє одружитися за спрощеною процедурою, не чекаючи 30 днів після подання заяви до РАГСУ. Церемонія молодят пройшла у міському театрі драми та музичної комедії імені Шевченка. 

 

Наталія Духонькіна — наречена розповіла: "Знали один одного років з 10. Але я не дивилася на нього як на чоловіка, а він на мене – як на жінку. Чекали, коли подорослішаємо". 


Зараз пара мешкає і працює у Польщі. Одружитись спільно вирішили в Україні. Рішення прийняли спонтанно, і довго чекати не захотіли.

  

"Нам не терпілося стати чоловіком і дружиною. Не захотіли чекати місяць. Захотіли одружитись саме в Україні", — каже наречена. 


Наречені підтримали всеукраїнський флеш-моб – розгорнули національний прапор. Відсоток розлучень у таких родинах невисокий – 2,1%, повідомили представники РАГСу. За пришвидшеною процедурою у Кривому Розі одружуються з квітня 2017-го. Цьогоріч шлюб за добу обрали 303 пари.