Сьогодні.Головне від 14.01.2021

14 січ. 20:00


У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади компанії-електропостачальника переведені у посилений режим та працюють цілодобово. Про це повідомили в пресслужбі компанії «ДТЕК Дніпровські електромережі». Що робити під час можливих масових відключень через негоду?

  • Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання.
  • Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі за телефонами (056) 790 99 00, (066) 790 99 00 або (067) 790 99 00, на сайті компанії або через сторінку Facebook.
  • Слід також дотримуватись правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його.
  • При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, – прохання повідомляти про це в кол-центр.
Інші випуски
Більше відео