У ефірі UA: ДНІПРО побільшає випусків місцевих новин

У ефірі UA: ДНІПРО побільшає випусків місцевих новин

26 лют. 2021

З 1 березня телеканал UA: ДНІПРО змінює сітку мовлення. Замість трьох випусків новин у будні виходитиме п’ять: о 15:00, 16:00, 17:00, 19:00 та 20:40. 

Читайте також: Суспільне Новини — у «білому списку» найякісніших ЗМІ

Перші 3 випуски — оперативна інформація, яка відома журналістам станом на цю годину. Випуском о 19:00 розпочинається щоденний проєкт «Сьогодні. Головне». Це інформаційний підсумок доби у прямому ефірі. Завершальний випуск регіональних новин на Суспільному — о 20:40. 

«Більше чистих новин — краще для глядачів насамперед. Короткі випуски вдень не забиратимуть багато часу. Водночас триматимуть аудиторію в курсі того, що відбувається в регіоні», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення на Суспільному Федір Скрипник. 

Читайте також: UA: ДНІПРО: суспільний мовник завжди поруч

Загалом, сітка регіональних телеканалів Суспільного змінюватиметься поступово. До кінця року телеглядачі побачать нові проєкти в ефірі, які реалізують у межах «Створюй із Суспільним», а в 6 регіонах вийдуть локальні розслідування, відібрані на конкурсі «Створюй із Суспільним. Розслідування». Крім цього, в межах реалізації маркетингової стратегії цьогоріч для аудиторії регіональних каналів уперше проведуть закупівлю серіалів, телепрограм та документальних фільмів. 

«Ми розуміємо, що найбільша перевага регіональних мовників Суспільного — це оперативна, актуальна інформація про те, що відбувається на місцях. Наразі ми запускаємо більше інформаційних блоків на телевізійній платформі, а з часом будуть і інші рішення, зокрема технологічні, завдяки яким аудиторія регіонального телебачення матиме безперешкодний доступ до інформації про свій регіон», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей

Нагадаємо, з вересня 2020 року філії Суспільного працюють як міжрегіональна платформа з виробництва та перерозподілу контенту. 

Разом із всеукраїнськими телеканали UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА та каналами Суспільним радіо (UA: Українське радіо, UA: радіо Культура, UA: радіо Промінь) місцеві телерадіокомпанії входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

 

Оперативні новини Дніпропетровщини шукайте на діджитал-платформах:  

 Як повідомити новину журналістам UA: ДНІПРО?

+38 (097) 000 00 51— зателефонувати на гарячу лінію новин;