Концерт «Різдво на Суспільному» — 7 січня на всіх платформах UA: ДНІПРО 

Концерт «Різдво на Суспільному» — 7 січня на всіх платформах UA: ДНІПРО 

31 гру. 2020

Стала відома дата виходу в ефір святкового концерту «Різдво на Суспільному», знятого на студії UA: ДНІПРО. За словами продюсера Дніпровської філії  Суспільного мовлення Влада Зінкевича, трансляція концерту запланована на 7 січня, початок об 11: 30. У той же час прем’єра «Різдва на Суспільному» почнеться на діджитал-платформах мовника. 

Нагадаємо, що   «Різдво на Суспільному»  — це подарунок на свята, який підготував своїй  аудиторії Дніпровський мовник. Головна героїня концерт — знайома з дитинства усім українцям різдвяна колядка, але за допомогою дніпровських музикантів вона зазвучіть в незвичних стилях.  Глядачі почують відомі українські  колядні пісні у стилі фольк, джаз, опера, соул та реп. До музичних вітань рідної Дніпропетровщини та інших міст України долучилися  56 учасників із 7 колективів-виконавців. Серед учасників: оперна співачка Галина Охотнік, гурт Edelweiss, колективи "Криниця" та "Криниченька", дует "Галушка & Salo", гурт "Вертем", гурт "Funky Fresh", дитячий хор "Color Music", дует "Галушка & Salo" - репер Дмитро Ніколенко та бітбоксер Дмитро Дорошенко.

 

На створення «Різдва на Суспільному» пішло 336 годин підготовки, 10 годин знімального дня, в роботі задіяно 5 масштабних декорацій, 3 локації телевізійного павільйону, використано 15 кг штучного снігу та 90 м гірлянд. Крім самих виступів виконавців та творчих колективів, глядачі зможуть побачити телебачення зсередини, адже за задумом авторів ідеї, колядники прийшли колядувати саме на знімальний майданчик Суспільного мовника Дніпра. 

Дивитися «Різдво на суспільному» в режимі онлайн можна на сторінках мовника в Facebook  та YouTube. 

До того ж святкові колядки залунають в усіх куточках Дніпропетровщини, де звучить UA: Українське радіо: радіоверсія концерту «Різдво на Суспільному» вийде в ефір 7 січня о 20:10.  

Концерт транслюватимуть UA: ТЕРНОПІЛЬ, UA: БУКОВИНА (Чернівці), UA: КРИМ, UA: ОДЕСА, UA: ЗАПОРІЖЖЯ, UA: КИЇВ, UA: СУМИ, UA: МИКОЛАЇВ, UA: ВОЛИНЬ, UA: ЧЕРНІГІВ, UA: ХЕРСОН,  UA: ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, UA: ВІННИЦЯ, UA: ДОНБАС, UA: КАРПАТИ та UA: ЧЕРКАСИ.