Суспільне Дніпра чекає 20 листопада на дебати Бориса Філатова та Загіда Краснова 

Суспільне Дніпра чекає 20 листопада на дебати Бориса Філатова та Загіда Краснова 

12 лис. 2020

Команда Дніпровської філії Суспільного мовника – телеканалу UA: ДНІПРО –  запросила до участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати» кандидатів на посаду міського голови Дніпра Бориса Філатова та Загіда Краснова. Пряма трансляція дебатів заплановано на 20 листопада, початок ефіру – о 19:15.   За словами продюсера Дніпровської філії Суспільного Влада Зінкевича, обом претендентам на посаду очільника міста надіслані офіційні запрошення до участі у теледебатах та проведені перемовини із їх представниками. Але поки що ні один із штабів не надав остаточної згоди на участь їх кандидата у програмі «Виборчий округ. Дебати». 

«22 листопада у Дніпрі відбудеться другий тур виборів міського голови. Виборці спостерігають за кампаніями обох претендентів на посаду. Опоненти раніше викликали один одного на дебати, і, судячи з активності наших глядачів у соціальних мережах, виборці чекають, окрім бігбордів і гарних промов, таки публічної зустрічі двох кандидатів. Тому дебатам на Суспільному Дніпра бути. Ми офіційно запросили Загіда Краснова та Бориса Філатова, провели перемовини з їх представниками. Поки не розголошуватиму результатів, перемовини ще тривають. Точно можу сказати, що 20 листопада о 19:15 в ефірі "Суспільне Дніпро" відбудеться "Виборчий округ. Дебати". Прийде чи не прийде хтось з кандидатів і як це оцінювати нехай вирішує глядач»,  — сказав Влад Зінкевич. 

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду Дніпровського міського голови, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучої програми, представників місцевих ЗМІ та авторитетних у Дніпрі осіб (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемами міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням  кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків.  

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» в режимі онлайн на сайті філії та фейсбук-сторінці Суспільне Дніпро. Відео дискусії буде доступне на ютуб-каналі мовника.  

UA: ДНІПРО готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Дніпровського міського голови зацікавленим телеканалам.

Телеканал UA: ДНІПРО є  складовою частиною Суспільного мовника — єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.

Нагадаємо, що у жовтні в ефірі UA: ДНІПРО  вийшло 7 випусків програми «Виборчий округ. Місцеві» за участі кандидатів на посаду міського голови Дніпра. Підсумки проєкту можна переглянути за посиланням.