На конкурсі обрано продюсера Дніпровської філії Суспільного 

На конкурсі обрано продюсера Дніпровської філії Суспільного 

2 жов. 2020

За результатами відкритого конкурсу на посаду продюсера філії АТ «НСТУ» «Дніпровська регіональна дирекція» обрано Влада Зінкевича.

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» — регіональні філії Суспільного запрошують кандидатів на дискусію в прямому ефірі

Загалом у конкурсному відборі на посаду продюсера UA: ДНІПРО претендувало 11 кандидатів. 

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі вони пройшли співбесіду з конкурсною комісією, до складу якої входять члени й голова правління Суспільного мовника.

Новообраний продюсер Дніпровської філії Суспільного має юридичну освіту, яку здобув у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки. Нині працює над кандидатською дисертацією. Крім того, має самоосвіту в галузі маркетингу. 

Для Суспільного Влад Зінкевич — не нова людина: із 2014 року його життя пов’язане з Волинським державним телебаченням та вже із Суспільним мовником, де він пройшов шлях від ведучого програм до лінійного продюсера UA: ВОЛИНЬ.

«Для мене важливо, щоб наші працівники розвивалися й професійно зростали разом із Суспільним. Для цього в нас є тренінги від Академії суспільного мовлення, і ми завжди підтримуємо амбітні цілі наших колег із різних регіонів, пропонуємо вакансії як у центральному офісі, так й у філіях. Влад узяв участь у відкритому конкурсі з великою кількістю претендентів і довів, що гідний очолити творчу команду Суспільного в Дніпрі. Вітаємо й бажаємо успіхів на новому місці», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення Микола Чернотицький.

Читайте такожТільки Суспільне може гарантувати незалежність майданчика — Микола Чернотицький

Заступаючи на посаду продюсера Дніпровської філії Суспільного, Влад Зінкевич зазначив, що радіє можливості перейти на новий рівень саме з незалежним мовником.

«Принципи роботи й цінності, яких ми дотримуємося, — однакові для всіх регіональних філій Суспільного, вони нас об’єднують. Із Суспільним (а раніше — державним) я вже понад п’ять років, за цей час попрацював на різних посадах і був причетним до багатьох процесів, зокрема й під моїм керівництвом. Тому радий, що матиму змогу застосувати досвід, здобутий у Волинській філії і поза НСТУ, у Дніпрі на новій посаді, але саме з незалежним мовником та колегами, яких поважаю. Налаштований рішуче й оптимістично. Дякую за довіру», — сказав він.

З 5 жовтня Влад Зінкевич стажуватиметься в центральній дирекції, аби ознайомитися з роботою дирекцій, із якими в тісному контакті працюють продюсери регіональних філій Суспільного. Уже з 12 жовтня він розпочне виконувати обов’язки продюсера UA: ДНІПРО.