Суспільне запускає новий корпоративний сайт

Суспільне запускає новий корпоративний сайт

6 гру. 2019

5 грудня UA: Суспільне мовлення запускає новий корпоративний сайт. Вебресурс з оновленим, сучасним дизайном доступний для користувачів за адресою corp.suspilne.media.

«Суспільне постійно росте та змінюється, тому створення нового корпоративного сайту — дуже очікуваний крок, — розповідає директорка з комунікацій UA: Суспільне мовлення Вікторія Сидоренко. — Над його розробкою та наповненням працювала велика команда. Ми намагалися зробити зручну та сучасну платформу, яка б цілком відповідала на запитання про роботу та реформування Суспільного мовника. Тепер ви можете дізнатися новини компанії, ознайомитися з подіями, які ми влаштовуємо, та побачити наші круті проєкти — і все це на одному сайті». 

Від попереднього сайту новий відрізнятиметься не лише сучасним дизайном. Тут з’явилися розділи про вакансіїоренду приміщеньрозміщення реклами та власний фотобанк. Окремо можна переглянути рішення правління та наглядової ради.  На новому корпоративному сайті зосереджені дані про роботу Суспільного мовника, адже основна мета ресурсу — надати максимально прозору інформацію про діяльність медіакомпанії.

Новий корпоративний сайт розповідає про всі структури в складі Суспільного мовника: національні й регіональні канали телебачення та радіо, цифрові платформи, музичні колективи й Будинок звукозапису.

Теми, якими найчастіше цікавиться аудиторія, розробники зібрали в окремому розділі «10 запитань про Суспільне». Там просто й доступно пояснюють, як функціонує медіакомпанія. Великий розділ «Новини» розкаже, як відбувається реформування Суспільного, чим живе мовник і яких проєктів чекати найближчим часом. 

Розділ «Афіша» розповідатиме про всі події, які проводить суспільний мовник. Це й екскурсії в музеях телебачення та радіо, і концерти в Будинку звукозапису, і Дні громадськості. Для фанатів кіно на сайті буде розклад безкоштовних показів від клубу :КіноКульт.

Важливим нововведенням стане розділ «Вакансії», де усі, хто хоче працювати в команді Суспільного, зможуть відстежувати відкриті вакансії. 

Над розробкою сайту працювали департамент цифрових платформ та департамент комунікацій зі ЗМІ та громадськістю. Технічно втілювала задум компанія «Presto», яка виграла відповідний тендер. Колажі створювала Анастасія Сабадах. 

Нагадаємо, 2 грудня Суспільне запустило окремий новинний сайт. Відтепер найоперативнішу інформацію з усіх куточків України можна дізнатися на сайті Суспільне Новини за адресою suspilne.media.