Цієї п’ятниці у «Виборчому окрузі» – народна депутатка Олена Криворучкіна 

Цієї п’ятниці у «Виборчому окрузі» – народна депутатка Олена Криворучкіна 

4 гру. 2019

6-го грудня в ефірі UA: ДНІПРО звітуватиме народна депутатка України Олена Криворучкіна.

Олена Криворучкіна родом із Кривого Рогу. У Верховну Раду пройшла через довіру виборців 32-го одномандатного виборчого округу (Довгинцівський район, частина Саксаганського району міста Кривий Ріг). Є членом партії «Слуга народу». 

Під час парламентських перегонів гарантувала виборцям виконати 30 обіцянок. Серед них  – розвиток «зеленої енергетики» для зменшення вартості комунальних послуг, введення доплати за стаж і кваліфікацію педагогів, припинення свавілля податківці щодо бізнесу, домагання безпечних екологічних умов проживання для жителів округа. 

Саме про екологічну безпеку і піде мова у телезвіті Олени Криворучкіної перед виборцями. Проблема забрудненого середовища є однією за найгостріших для Дніпропетровщини: регіон входить до топу екологічно неблагополучних областей України. У Верховній Раді депутатка Криворучкіна займає посаду заступниці  комітету з питань екологічної політики, і, згідно з офіційною передвиборчої програмою, має намір добиватися безпечних екологічних умов для жителів промислових територій через посилення уваги контролюючих органів до стану забруднення середовища. 

Як саме криворізька екологіня планує змусити контролюючі органи посилити увагу до екологічної безпеки територій, і чи дійсно це є панацеєю у вирішенні проблем із забрудненням навколишнього середовища, дізнавайтеся у новому випуску "Виборчого округу" на UA: ДНІПРО цієї п’ятниці о 19:20.

Фото: https://www.facebook.com/sluganarodu.kryvoruchkina.32/