UA: ДНІПРО – медіапартнер «Otaman Rock Fest»

UA: ДНІПРО – медіапартнер «Otaman Rock Fest»

27 сер. 2019

25 серпня в селі Апостолове, що на Дніпропетровщині, відбувся фестиваль «Otaman Rock Fest». UA: ДНІПРО став інформаційним партнером події.

«Ми радіємо з того, що Суспільний мовник Дніпра долучився до висвітлення переможців конкурсу «Малі міста – великі враження» у Дніпропетровській області. Ми цінуємо те, що є люди, яким небайдужа доля культурної спадщини регіону та які прагнуть розвивати культурно-економічний потенціал невеликих міст нашої області. І нехай ці фестивалі поки не збирають аудиторію Atlas Weekend або Sziget Festival, проте у регіональних музичних заходів є своя унікальність, атмосфера та слухач»,  прокоментувала партнерство лінійна продюсерка UA: ДНІПРО Анастасія Шаповалова.  

Цей фестиваль як частина великого культурницького проєкту «Малі міста - великі враження» проходив також і в інших селах Дніпропетровської області, а загалом цьогоріч ініціатива «Малі міста – великі враження» охоплює 74 проєкти. UA: Суспільний мовник та регіональні філії Суспільного є медіапартнерами подій по всій Україні. 

Як розповів організатор «Otaman Rock Fest» Володимир Забара, президент Асоціації діячів естрадного мистецтва України, головна ідея фестивалю – розвивати духовність України, адже без неї розвиток промисловості чи інших сфер не матиме сенсу.

«Я хочу побажати українцям ходити на такі заходи, бо вони робляться за бюджетні кошти, це не якісь комерційні фестивалі, й тут виступають артисти, які хочуть відродити нашу культуру. Я хочу заявити офіційно, що на Дніпропетровщині культура перебуває в стані стагнації. Вона не розвивається, будемо казати, на сучасний лад, вона залишилась якою колись була в Радянському Союзі колишньому. Треба якось її підштовхнути, штурхнути. Недарма гасло «Otaman Rock...» “Вдаримо козацьким роком по ворогах нації”. І в цьому гаслі все сказано, що треба робити. Треба вдарити по байдужості чиновників, які не хочуть розвивати культуру, які вважають що культура - це галузь, яку не треба розвивати, що вона й так буде розвиватися»,  сказав  Володимир Забара.

Під час фестивалю виступали гурти і виконавці «ВАРТОВІ НЕБА», ПК «Схід», «JAST PLAY BAND», HLORIA, CLIO, а також  «FONTALIZA» та «OT VINTA». Крім того, діяли розважальні майданчики та відбувся виступ майстрів, що демонстрували володіння козацькою холодною зброєю і вправність вершників. 

Сюжет, присвячений фестивалю, дивіться в ранковому ефірі UA: ДНІПРО.