На UA: ДНІПРО - завершальні етери

На UA: ДНІПРО - завершальні етери "Виборчий округ: Співбесіда"

17 лип. 2019

Добігає кінця передвиборчий тиждень і в рамках проєкту «Виборчий округ: Співбесіда» на каналі UA: ДНІПРО залишилося кілька етерів - з 17 до 19 липня включно. 

Нагадаємо, політичне токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” Суспільний мовник створив, щоб допомогти глядачам з’ясувати, хто і з якими програмами балотується в народні депутати за мажоритарними округами, та зробити 21 липня усвідомлений вибір.

З 1 до 16 липня команда UA: ДНІПРО відвідала 14 із 17 округів регіону. До участі в цих етерах були запрошені не тільки кандидати в народні депутати, але й їхні потенційні виборці - мешканці округів.

Сьогодні, 17 липня знімальна група Суспільного мовника Дніпра прибуде на 34 виборчий округ до міста Жовті Води, пл. Миру, 4. 

18 липня - 37 округ, с. Новопілля, вул. Садова, 19. 

19 липня - 28 округ, м. Дніпро, вул. Гідропаркова, 15.

Переглянути записи програм на округах та довідатися, хто з кандидатів узяв участь у співбесідах і які відповіді дав на запитання ведучих та глядачів, можна за посиланнями в цьому тексті.

Так 16 липня відбувся етер на виборчому окрузі №27 у Дніпрі.

15 липня ток-шоу "Виборчий округ: Співбесіда" відбулося у 36 окрузі. З 14 запрошених кандидатів на етер прийшли 2: Іскендер Іскендеров і Михайло Громаков. Ще одна кандидатка Оксана Миндришора виявила бажання взяти участь у токшоу в телефонному режимі, проте вийти з нею на зв’язок впродовж прямого етеру так і не вдалося. Кандидати презентували свої програми та відповідали на запитання ведучого.

13 липня ток-шоу відбулося в 32 окрузі у Кривому Розі. Із 16 запрошених кандидатів на етер прийшли 3: Юрій Милобог, Людмила Бурман, Тетяна Соловйова. Ознайомитися з біографіями та виборчими програмами кандидатів можна за посиланням

12 липня "Виборчий округ: Співбесіда" проходив у 30 окрузі, місто Кам’янське. На імпровізований майданчик просто неба з 20 запрошених кандидатів прийшли 5: Андрій Іванченко, Сергій Злючий, Микола Синельников, Максим Чехута, Дмитро Проскурін. Більше дізнатися про кандидатів і їхні програми можна тут.

11 липня знімальна група UA: ДНІПРО працювала на майданчику просто неба у 24 окрузі в Дніпрі. Із 13 запрошених кандидатів взяли участь 5: Олег Семенко, Яна Бутиріна, Ольга Барановська, Олег Говоруха та Юрій Береза, який спілкувався телефоном. Докладніше про кандидатів та їхні програми - за посиланням.

10 липня токшоу "Виборчий округ: Співбесіда" по 35 округу відбулося замість Нікополя у Дніпрі, в студії UA: ДНІПРО, оскільки активність кандидатів була низькою і взяти участь зголосився 1 кандидат із 10-ти запрошених: Михайло Поперечнюк вийшов на телефонний зв’язок зі студією. Аналізували роботу кандидатів з комунікаційницею Громадянської мережі ОПОРА у Дніпропетровській області Юлією Лисенко. Відомості про кандидатів і їхні програми є на нашому сайті.

9 липня етер відбувся у 38 окрузі, у Гвардійському. З 20 запрошених кандидатів прийшли 5: Анатолій Гайворонський, Олександр Дєєв, Юрій Нємченко, Сергій Мельничук та Віталій Скакуненко. Вони презентували свою програму та відповіли на запитання мешканців округу. Також кандидати мали змогу поставити запитання одне одному. Ознайомитися з біографіями та програмами кандидатів можна тут.

8 липня токшоу "Виборчий округ: Співбесіда" відбулося у 39 окрузі. Із 14 запрошених кандидатів на етер прийшли 2: Гарік Мелікян та Сергій Смирний. Програми та біографії кандидатів - тут.

6 липня спілкувалися з кандидатами і виборцями у 33 окрузі. Із 17 запрошених кандидатів на етер прийшли 3: Ірина Туровська, Ігор Рукавіцин, Тарас Юрченко. Біографії та програми кандидатів є за цим посиланням.

5 липня "Виборчий округ: Співбесіда" пройшов у Кривому Розі, у 25 окрузі. Із 25 запрошених кандидатів прийшли 7: Владислав Котов, Олег Кучін, Юлія Сегеда, Владислав Малько, Артем Решетилов, Роман Сердюк, Михайло Яценко. Ознайомитися з програмами і біографіями кандидатів можна на сайті UA: ДНІПРО.

4 липня прямий етер політичного токшоу транслювався з 26 округу в Дніпрі. Із 37 запрошених кандидатів відгукнулися 8: Юрій Панащенко, Олександра Климова, Вячеслав В’язовий, Олександр Водолазький, Олександр Зеленюк, Олег Чередніченко, Кирило Нестеренко, Юліан Кургузов. Більше про кандидатів та їхні програми читайте тут.

3 липня токшоу "Виборчий округ: Співбесіда" відбулося в 31 окрузі. Із 17 запрошених кандидатів на етер прийшли 4 та 1 був на зв’язку зі студією телефоном: Михайло Карий, Андрій Немченко, Віталій Дудін, Вадим Якушевич, Юрій Відренков (телефоном). Докладніше про кандидатів та їхні програми можна прочитати за посиланням.

2 липня  знімальна група UA: ДНІПРО працювала на майданчику просто неба в 40 окрузі, смт Солоне. Із 14 запрошених кандидатів на етер прийшов 1: Андрій Ніколайчук. Кандидат презентував свою програму. Після цього мешканці 40 округу ставили запитання претенденту на посаду народного депутата України. Ознайомитися з біографіями і програмами кандидатів можна тут.

Перший випуск проєкту "Виборчий округ: Співбесіда" на UA: ДНІПРО відбувся 1 липня з майданчика просто неба в смт Слобожанське, 29 округ. У програмі з 19 запрошених кандидатів на взяли участь 5: Максим Голосний, Дмитро Кошка, Олександр Широких, Олександр Максименко та Володимир Гарькавий. Кожен із кандидатів презентував свою програму. Також учасники токшоу ставили запитання одне одному та відповідали на запитання мешканців округу. Ознайомитися з біографіями і програмами кандидатів можна за посиланням.