З 1 до 19 липня на UA: ДНІПРО - політичне ток-шоу

З 1 до 19 липня на UA: ДНІПРО - політичне ток-шоу "Виборчий округ: Співбесіда"

1 лип. 2019

Сьогодні, 1 липня, на каналі UA: ДНІПРО стартував проєкт "Виборчий округ: Співбесіда". Політичне ток-шоу покликане допомогти глядачам Суспільного розібратися у передвиборчих перегонах і зробити 21 липня усвідомлений і виважений вибір. Для цього з 1 по 19 липня команда UA: ДНІПРО відвідуватиме всі 17 округів регіону. На округах знімальна група чекатиме на всіх кандидатів та виборців, аби вони могли поспілкуватися у прямому етері.

У кожного кандидата буде 60 секунд на те, щоб розповісти, навіщо він іде в народні депутати України. Після цього за форматом ітимуть питання від опонентів. Якщо запитань не буде, то ведуча/ведучий поставить 1-2 питання за програмою кандидата. Далі буде надано час для запитань від жителів округу про те, як саме кандидати планують вирішувати проблеми округу.

Графік зйомок на округах такий: 

1 липня - 29 округ. Слобожанське (вул. 8 Березня, 17)

2 липня - 40 округ. Смт Солоне (вул. Гагаріна, 15)

3 липня - 31 округ. Кривий Ріг (вул. Івана Мазепи, 14)

4 липня - 26 округ. Дніпро (пр-т Гагаріна, 78)

5 липня - 25 округ. Дніпро (вул. Кедріна, 59)

6 липня - 33 округ. Кривий Ріг (пр. Поштовий, 25)

Всі кандидати, що бажають взяти участь в етері "Виборчого округу: Співбесіда", мають прибути на місце проведення не пізніше 16:30.

Початок етеру - 17:00.

Нагадаємо, що оскільки Центральна виборча комісія не надає персональних даних кандидатів (до яких належать номери телефонів та поштові адреси), Суспільний мовник Дніпра, готуючи проєкт, публічно запросив кандидатів за одномандатними виборчими округами взяти участь у ток-шоу і повторює своє запрошення.

Контактні дані особи з боку філії:

продюсерка філії Оксана Володимирівна Цибуля,

тел. 066-431-99-94

e-mail: o.tsubulia@gmail.com

Для більш якісної співпраці, пропонуємо кандидатам надсилати своє фото на вказану електронну адресу.