Суспільний мовник Дніпра отримав новий логотип — UA: ДНІПРО

Суспільний мовник Дніпра отримав новий логотип — UA: ДНІПРО

24 чер. 2019

24 червня т. в. о. голови правління UA: Суспільне мовлення Микола Чернотицький оголосив про присвоєння логотипа UA: одразу двом філіям Суспільного — Дніпровській і Хмельницькій. Тож "51 канал" змінить свою назву на UA: ДНІПРО, а "Поділля-Центр" — на UA: ПОДІЛЛЯ.

"Вітаю команди суспільних мовників Дніпровщини й Хмельниччини з відзнакою якісної журналістської роботи! Я радий, що ми вже на фінішній прямій, і майже всі філії Суспільного досягли нового рівня якості роботи. Регіональне мовлення Суспільного готове до викликів парламентської кампанії”, — сказав Микола Чернотицький.

Логотип UA: є своєрідним знаком якості Суспільного. Філії отримують нові назви й айдентику за результатами моніторингу ефірів, якщо програми всіх напрямів відповідають журналістським стандартам і цінностям Суспільного мовника.

Ми дуже довго чекали на лого. Але розуміємо, що отримання бренду то лише початок! Зараз наше завдання №1 якісно відпрацювати парламентські вибори на всіх платформах. Ми маємо продемонструвати, чим же відрізняється Суспільне від Державного!— сказала продюсерка Дніпровської філії Суспільного Оксана Цибуля.