Новий сайт Дніпровської філії Суспільного

Новий сайт Дніпровської філії Суспільного

20 бер. 2019

20 березня відкрилися для користувачів мережі нові сайти ще двох філій Суспільного мовника: Дніпровської dp.suspilne.media та Тернопільської te.suspilne.media.

"Суспільне завершує оновлення діджитал платформ у регіонах. Ми розвиваємо свою присутність в інтернеті, щоб зробити програми Суспільного мовлення доступними й зручними нашим глядачам і слухачам. Уже запущено 21 новий сайт регіональних філій НСТУ. Ще чекаємо на допрацювання сайтів суспільних мовників Київщини та Закарпаття", — прокоментував член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький.

Онлайн-представництва регіональних суспільних мовників мають розділ із телепрограмою на щодень, інформацію про проекти й ведучих, а також вкладку "Онлайн", де можна дивитися програми телеканалу наживо.

Особливу увагу на нових сайтах філій Суспільного приділено новинам регіону. Інформаційні служби працюють над оперативним наповненням новинних стрічок сайтів. Окрім того, на інтернет-ресурсах розміщена вся потрібна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом філій або ж подати пропозицію про співпрацю із Суспільним мовленням.

Суспільне дуже серйозно поставилося до запуску регіональних сайтів. Ми не хотіли запускати абищо, а потім доробляти, тому в тестовому режимі сторінка працювала вже деякий час, кожен підрозділ додавав туди свій контент. На сайті UA: ТЕРНОПІЛЬ можна подивитися випуски новин, можна прочитати публікації про філію, є завантажені програми, рубрики та інше. Я дуже сподіваюся, що сайт буде зручним для користувачів, стане відвідуваним. Тернополяни дізнаватимуться про важливе саме із сайту UA: ТЕРНОПІЛЬ", — розповідає продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас.

Усі сайти виконані в єдиному корпоративному стилі, відрізняються брендовими кольорами, які унікальні для кожного регіону.

"Раніше 51 телеканал був представлений у digital-просторі на Facebook та YouTube, нарешті в нас з’явився сайт. Тепер повні випуски програм власного виробництва, оперативні новини та актуальна програма передач зібрані на одному майданчику. Глядачі та слухачі Суспільного мовника Дніпра зможуть швидко знаходити потрібну інформацію", — сказала продюсерка Дніпровської філії Суспільного Оксана Цибуля.

Нагадаємо, 5 березня запустили мобільний додаток для двох загальнонаціональних телеканалівСуспільне мовлення — UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА. Новий додаток suspilne.tv можна завантажити на Android та IOS.